Web Design

Portofoliu

Aveți nevoie de un partener care vă va ajuta să vă dezvoltați afacerea on-line?

Sunt aici pentru a vă sprijini pe dumneavoastră și echipa dumneavoastră.

Dacă sunteți în căutarea unui partener care să vă ajute să dezvoltați afacerea online, atunci sunteți în locul potrivit. Eu sunt aici pentru a vă oferi sprijinul necesar, alături de întreaga dumneavoastră echipă. Împreună, vom monitoriza progresul și vom depune toate eforturile necesare pentru a ține pasul cu cele mai noi tendințe din domeniul digital. Fie că aveți nevoie de consultanță în web design, găzduire, mentenanță sau alte servicii web, eu sunt pregătit să vă ajut în orice fel posibil. Așadar, nu ezitați să mă contactați pentru a discuta despre nevoile dumneavoastră și cum putem colabora pentru a crește afacerea dumneavoastră online.

Câteva din proiectele mele

Ce înseamnă Web Design?

Web design reprezintă procesul de creare a unui website, proces care cuprinde mai multe aspecte, precum structura site-ului sau designul grafic. Website-urile sunt create folosind un limbaj numit HTML (Hyper Text Markup Language). Web designerii folosesc tag-uri HTML care definesc conținutul și metadata din fiecare pagină a site-ului. Structura și aspectul elementelor prezentate pe o pagină sunt definite prin intermediul CSS (Cascading Style Sheet), coduri care sunt folosite pentru a stiliza paginile web. Astfel, majoritatea website-urilor includ atât HTML, cât și CSS, de care depinde felul în care fiecare pagină a unui site se va afișa în browser.

Web design Web design Web design

Realizez situ-ri web codat de la zero totul în funcție de cerințele tale.

Codarea web este procesul de scriere a codului care este folosit pentru a crea site-uri web. Codarea web se poate realiza folosind o varietate de limbaje, dar cele mai populare sunt HTML și CSS.

Ofer soluții complete de front-end si back-end.

Front-end – reprezintă imaginea site-ului tău, asa cum o vad utilizatorii.

Back-end – tot ce este în spatele site-ului, codul sursă, programarea care face să funcționeze pană si cea mai mica tranziție dintr-o pagină.

Fie ca ai deja un site și îți dorești sa îi schimbi înfățișarea, sau vrei ceva construit de la zero, te voi ajuta. Iți  ofer consultanță în alegerea domeniului vom discuta împreună cum va arăta site-ul, întotdeauna având în vedere experiența utilizatorilor tăi.

Mentenanță

Orice site trebuie verificat constant si micile bug-uri trebuie rezolvate pentru ca pot influența negativ părerea utilizatorilor, ducând la pierderea lor si a vânzărilor.
Pentru a preîntâmpina si a rezolva rapid orice impediment care ar putea apărea, vin în ajutorul dumneavoastră cu serviciul de mentenanță.

partofoliu web design ene mihai (1)